DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ (C ŞUBESİ)

Okulumuz C şubesi öğretmeni Pelin Bilgili Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında aileler ve çocukların işbirliği ile tasarladığı '' Kuklalarım konuşuyor ''etkinliği kapsamında her hafta görevli olan bir öğrenci  '' Bir Yumak Macera '' adlı hikayeyi kukla ile arkadaşlarına sundu. Öğrenciden esinlenerek yapılan doğa gezisinde çocukların toplayıp boyadıkları ağaç dallarından ip yumakları kullanarak  kuklalar tasarlamaları sağlandı. Kitabın içerisinde geçen yumak kelimesinden uyaklı kelimeler üretebilmek için öğrencilerle beyin fırtınası uygulaması yapıldı. Öğrenciler tarafından üretilen kelimeler resimlendirilerek sınıf panosunda yerini aldı. Öğrenilen kelimelerden hazırlanan Tamatik Kelime kartları ile eşleştirme oyunu oynanarak öğrenilen kelimeler kalıcı hale getirildi.

27-03-202427-03-202427-03-202427-03-2024